The 2-Minute Rule for بیماری سلیاک رژیم غذایی

● با گذشت زمان، برآمدگی های انگشت مانند در روده که مواد مغذی به نام پرز را جذب می کند، آسیب می بیند و جذب کلی را محدود می کند.

بایستی با توجه به سن کودک، انتخاب های مناسبی برای تغذیه در اختیار او قرار دهید.

بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان موجب نارسایی در رشد آن‌ها می‌شود. این کودکان بایستی از رژیم غذایی بدون گلوتن پیروی کنند.

مدفوع ها نباید به صورت گلوله های کوچک بیرون بیایند بلکه باید چند اینچ طول داشته باشد و دفع آن راحت و آسان باشد.

● افراد مبتلا به بیماری سلیاک نیز ممکن است نیاز به مصرف مکمل های ویتامین و مواد معدنی برای پیشگیری یا رفع کمبودها داشته باشند.

بیماری سلیاک قابل درمان نیست و تنها راه اینست که در طول دوره زندگی کودک یک رژیم غذایی فاقد گلوتن داشته باشد. درمان بیماری سلیاک در کودکان معمولا به واسطه پرهیز از مواد غذایی حاوی گلوتن انجام می شود.

بیشتر مواقع طبیعی است که مدفوعتان تغییر رنگ دهد. گاهی تغییر رنگ مشاهده شده در مدفوع، نشان از مصرف ماده غذایی خاص و یا تغییر رژیم غذایی دارد.

رایج‌ترین موادی که بدن با کمبود آنها روبرو می‌شوند عبارتند از:

انواع میوه‌ها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو، پوره سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای شرکت خدمات دارویی رضوی محفوظ است.

● نکته کلیدی این است که بدانید کدام غذاها و محصولاتی مانند خمیردندان حاوی گلوتن هستند. یک متخصص تغذیه می تواند به شما کمک کند.

ترکیب صفرای معده و رنگ مدفوع در بیماری سلیاک بیلی روبین، که یک ترکیب رنگدانه ای است که از تجزیه گلبول های قرمز در بدن ایجاد می شود، باعث به وجود آمدن این رنگ قهوه ای می شود.

Javascript not detected. Javascript necessary for This website to operate. Make sure you permit it in your browser settings and refresh this site.

● در زیر، علائم بیماری سلیاک و همچنین فرآیند تشخیصی، عوامل خطر و رژیم های غذایی بدون گلوتن را به طور مفصل بررسی می کنیم.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *